Voor organisatoren

 

Wilt u  als organist, orgelcommissie, kerkbestuur of orgeleigenaar tijdens Nationale Orgeldag ook graag uw orgel laten zien, horen of bespelen. Wij helpen u graag op weg.

 

Aanmelden
Op www.nationaleorgeldag.nl kunt u uw activiteit gratis aanmelden. Zo is uw activiteit voor zowel de doorgewinterde orgelliefhebber als de geïnteresseerde makkelijk te vinden op ons overzicht van orgelevenementen op Nationale Orgeldag. En u lift ook nog eens mee op de publiciteit in diverse (orgel)media.

> Aanmeldformulier

 

Tips en suggesties
U wilt op Nationale Orgeldag wel iets organiseren rondom uw orgel, maar u heeft daar niet zoveel ervaring mee? We hebben voor u een aantal tips en suggesties van ervaren organisatoren op een rij gezet. Laat u inspireren, ook als u wat meer klappen van de zweep kent.

 

Thema
Nationale Orgeldag vindt jaarlijks plaats op de tweede zaterdag van september. Die dag valt samen met de Open Monumentendag. De Stichting Open Monumentendag kiest jaarlijks een thema waarmee monumenten op de kaart kunnen worden gezet. Nationale Monumentendag sluit daar altijd graag bij aan.

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.