Voor organisatoren

Wilt u  als organist, orgelcommissie, kerkbestuur of orgeleigenaar tijdens Nationale Orgeldag ook graag uw orgel laten zien, horen of bespelen. Wij helpen u graag op weg.

Aanmelden
Op www.nationaleorgeldag.nl kunt u uw activiteit gratis aanmelden. Zo is uw activiteit voor zowel de doorgewinterde orgelliefhebber als de geïnteresseerde makkelijk te vinden op ons overzicht van orgelevenementen op Nationale Orgeldag. En u lift ook nog eens mee op de publiciteit in diverse (orgel)media.

> Aanmeldformulier

Tips en suggesties
U wilt op Nationale Orgeldag wel iets organiseren rondom uw orgel, maar u heeft daar niet zoveel ervaring mee? We hebben voor u een aantal tips en suggesties van ervaren organisatoren op een rij gezet. Laat u inspireren, ook als u wat meer klappen van de zweep kent.

Thema
Nationale Orgeldag vindt jaarlijks plaats op de tweede zaterdag van september. Die dag valt samen met de Open Monumentendag. De Stichting Open Monumentendag kiest jaarlijks een thema waarmee monumenten op de kaart kunnen worden gezet. Nationale Monumentendag sluit daar altijd graag bij aan.

Vlag of banner Nationale Orgeldag
Comités die zich actief inzetten voor de Nationale Orgeldag kunnen er ook voor kiezen voor of bij hun kerk op die dag een vlag of banner met het logo van de Nationale Orgeldag op te hangen. Er zijn diverse bedrijven die snel en efficiënt en voor relatief lage kosten deze vlag of banner kunnen leveren. Met aanlevering van het logo van de Nationale Orgeldag (zie de Downloads pagina) is dit snel te regelen. Kies b.v. voor het formaat 150 x 100cm. Enkele suggesties voor het bestellen:

https://www.drukzo.nl/vlagmetafwijkendemaat
https://www.drukzo.nl/banners-en-spandoeken-bedrukken
https://www.spandoekdiscounter.nl/producten-1/vlaggen-1/vlaggen/

Reacties zijn gesloten.